Hostovka - pomyslná univerzita pro hosty

Hostovka - pomyslná univerzita pro hosty

Nejlepší host je sofistikovaný host a tím se stanete studiem hostovky

Otázky a odpovědi

Otázky a odpovědi k tématu "Kdo, kdy, kde"


Otázka: v letch 58-60 jsem se prodíral k doporučení na studie v ČKD Sokolovo ,v té době tam působil ve stejné dílně jako jeřábník p. Alois Krofta ,který se zmínil ,že je synovec p. architekta Krofty zakladatele hotelu ALCRON ,velice by mě zajímal osud tohoto člověka se kterým jsem byl před 50 léty v přá ...více

Otázka: Zemřel pan Ladislav Nodl kuchař - kuchařů. Nechtělo by to nějakou vzpomínku na tohoto úžasného člověka?????? ...více

Otázka: Pán Klíma, čítam Vaše články už dávno na serveri Gastronews.cz a dnes som objavila túto Vašu stránku. Chcela by som Vám povedať, že podľa mňa robíte pre hotelierstvo a gastronómiu viac ako všetky školy dohromady, pretože to čo píšete je pravdivé a navyše zaujímavé, má to esprit, humor a žije to. ...více

Otázka: Dobry den.V clanku o krabech se pise, ze by nekde v "Kdo,kdy,kde, co a jak" mel byt navod, jak ho ocistit a upravit.Ja ten clanek proste nemohu najit :( Poradite mi, prosim? Dekuji ...více

Otázka: jak upéct hovězí v celku?dík ...více

Otázka: Můžete mi někdo napsat kdo to je Ali Baba. Matouš ...více

Otázka: Dnes je na trhu tolik kuchařek a většina od úplně neznámých autorů. Můžete mi napat jak poznat dobrou kuchařku případně které je podle vás nejlepší. Děkuji Žabka ...více

Otázka: OSSO BUCCO Někde na těchto stránkách ste se zmímil o OSSO BUCCO,což jsem viěla i naněkterých lístcích. Někde měli napsáno, že to je telecí koleno, ale mně se to nechce věřit. Marketa ...více

Otázka: Na některých jídelních lístcích píší, že používají Cuisine Nouvelle ale musíme se přiznat, že vlastně nemáme ponětí co to znamená. Můžete nám poradit. Nataša. ...více

Koncept Steakgrill

Stránky první restaurace konceptu Steakgrill:


Steakgrill

s.jpg, 748B Koncept Steakgrill©

facebook

Počet návštěv

3160453
© 2007 - 2018, http://www.hostovka.cz