Témata na hostovce
Cestovní ruch
Co, kdy, kde a jak
Etika
Etnické kuchyně
Gastronomie
Hygiena a sanitace
Jídla a jídelní lístky
Kdo, kdy, kde
Koho se to týká
Konzulting
Kuchyňské techniky
Michael D. Klíma
Nápoje (koktejly)
O čem se nemluví
Pohostinství
Případové studie
Restaurace a servis
Stroje, náčiní a zařízení
Ubytování
Zbožíznalství
LA TABLE D'HOTE (fr.)
Autor: Michael Klíma | 22.12.2005 | Gastronomie
Ve volném překladu to znamená stůl hostitele, ale přesná definice není dnes již ani ve Francii.
Většina mezinárodních gastronomických slovníků pod la table d'hote uvádí:
Tudíž table d? hote se podstatně liší od společné rodinné večeře nebo party na účet hostitele, ale velice se podobá banketu.
Koncept Steakgrill
Počet návštěv