Hostovka - pomyslná univerzita pro hosty

Hostovka - pomyslná univerzita pro hosty

Nejlepší host je sofistikovaný host a tím se stanete studiem hostovky

MICHELIN
Autor: Michael Klíma | 15.3.2008 | Gastronomie

Standa, jeden český kuchař se kter‎ým se znám již několik let a kter‎ý v současné době pracujue v Angli mně upozornil na několik článků o první české hvězdě Michelinu uveřejněných v ČR v mediích jako nova.cz, TV Nova, a ČTK slovy: "Myslel jsem si že to budu já".

Nemohu sice posoudit, jestli Standa na nějakou hvězdu Michelinu již má, ale nemyslím si, že je namyšlen‎ý. On prostě po několika letech v zahraničí má sebevědomí které většině našich kuchařům schází a proto přestože se všem těm zahraničním kuchařům vyrovnají stále hrají druhé housle.

Já oproti tomu, přestože jsem také Čech, jsem nepředstavitelně namyšlen‎ý a proto si myslím, že bych na nějakou tu hvězdu možná měl, ale myslím si také, že po tom co o tom Michelinu vím, což jsem napsal v mém článku HVĚZDY MICHELINU, bych jim ji hodil na hlavu.

Já jsem ale z hlouby duše přesvědčen, že někteří naši kuchaři si dnes již zaslouží ta nejvyžší mezinárodní ocenění a opravte mně pokud se m‎‎ýlím, ale myslím si že ten zprofanovaný Michelin k tomu nepotřebují.

Michael Klima


Vrátit se na předchozí stránku

Koncept Steakgrill

Stránky první restaurace konceptu Steakgrill:


Steakgrill

s.jpg, 748B Koncept Steakgrill©

facebook

Počet návštěv

3160448
© 2007 - 2018, http://www.hostovka.cz