Hostovka - pomyslná univerzita pro hosty

Hostovka - pomyslná univerzita pro hosty

Nejlepší host je sofistikovaný host a tím se stanete studiem hostovky

MESQUITE
Autor: Michael Klíma | 28.4.2008 | Co, kdy, kde a jak

V Americe bylo až donedávna oblíbené grilování steaků, ryb a langust na uhlí z různých aromatických dřev.


Každé dřevo ovšem není pro grilování vhodné. Dřevo se dnes ku grilování používá hlavně pro vůni kterou při spalování vydává. Jednou oblíbenou vůní je vůně ze dřeva stromu mesquite který roste na hrancích Severního Mexika, v Jihozápadním Texasu, v Jihovýchodní Kalifornii a Jihozápadním Utahu.


Popularita grilů na dřevěné uhlí upadá a místo dřevěného uhlí se požívají lávové kameny. V poslední době i tyto grily byly překonány plynovými grily u kterých lávové kaneny byly nahrazeny speciálními rošty a zářiči.

Nicméně i na některých těchto grilech můžeme použít piliny vonných dřev.


GRILOVÁNÍ, 86">TENDERIZOVÁNÍ, STEAK, STEAKY, STEAKY VÍCE, O MASE, O MASE I


Vrátit se na předchozí stránku

Koncept Steakgrill

Stránky první restaurace konceptu Steakgrill:


Steakgrill

s.jpg, 748B Koncept Steakgrill©

facebook

Počet návštěv

3160447
© 2007 - 2018, http://www.hostovka.cz