Témata na hostovce
Cestovní ruch
Co, kdy, kde a jak
Etika
Etnické kuchyně
Gastronomie
Hygiena a sanitace
Jídla a jídelní lístky
Kdo, kdy, kde
Koho se to týká
Konzulting
Kuchyňské techniky
Michael D. Klíma
Nápoje (koktejly)
O čem se nemluví
Pohostinství
Případové studie
Restaurace a servis
Stroje, náčiní a zařízení
Ubytování
Zbožíznalství
SVOBODA SLOVA A OBCHODNÍ STRATEGIE
Autor: Michael Klíma | 28.6.2008 | Koho se to týká
Je vidět že tu svobodu a demokracii a obzvlástě svobou tisku si v Česku každý vykládá podle svého, jako například pan Řezáč majitel a vydavatel www.gastronews.cz
□Jak se eventuálně můžete přesvědčit, tak 25.1.2008 0:10:57, jistý Fred přidal do těch stránek následujicí příspěvek:
Je to těžké najít na gastronews.cz vůbec nějaké kontakty, jediný jsem našel na pana Řezáče. Tak se ptám, zda-li je možno se nějak spojit s panem Klímou na těchto stránkách a jak se například zakládá nové diskusní téma. Děkuji Fred
Pan Jiří Řezáč z V. tam ještě tentýž den, 25.1.2008 15:40:05, přidal následujicí odpověď:
Frede volte tento postup:
1/ v diskuzní (červené) tabulce klikněte na "Hlavní stránka diskuzí" (dole)
2/ rozbalí se "Kategorie diskuzí"
3/ klikněte na kterýkoli bod
4/ rozbalí se "Diskuzní témata"
5/ sjeďte až dolů k "Založit nové téma"
Kontakty konkrétních osob pokud jsou spolupracovníky našich portálů nepodáváme z důvodu obchodní stratégie.
Co se týče pana Klímy, tak po velmi ostrých názorových výměnách s některými uživateli portálu odstoupil od spolupráce.
V současnosti nemáme o panu Klímovi žádné zprávy. Dotyčný se -myslím ? letos dožívá 80 roků a žije v americké Kalifornii.
Jiří Řezáč z V.
□Já nejsem nějaký "dotyčný" ale autor asi 90% hodnotných článků na těchto stránkách a je to veliká chucpa, když pan Řezáč napíše že o mně neví nic jiného než to, že se letos dožívám 80 roků.
What a B.S., co má ten můj věk s tím co společného. Jak ubohé.
Já jsme proto na to přidal příspěvek ve kterém jsem se zmínil o tom, že na vlastní obchodní strategii má každý nakladatel právo, ale že mezinárodní zvyky v mediích jsou, že když někdo požádá nakladatele nebo vydavatele o adresu některého outora knihy nebo článku, tak pokud tento nemá námitky tak mu ji pošlou a nebo tomu atorovi pošlou adresu toho žadatele.
To se samořejmě samo z těch stránek vymazalo.
Nicméně teď, 4 dny po mých 80. narozeninách se na stránkách www.gastronews.cz , které na základě všech těch snah některých těch "uživatelů" mě z diskreditovat nemohu nazvat jinak než "latrina" se objevil následujicí článek.
Nadpis: Re: NÍZKÁ ÚROVEŇ ŠKOLSTVÍ
Od: Iri Kirchman
Vloženo: 27.6.2008 14:46:12.
ID: 5886.
Pane Klímo, dobrý den. Váš článek je zajímavý, ale nemohu se s Vámi kontaktovat k diskusi, když není nikde uvedena Vaše adresa. Prosím, pokud byste měl zájem, odpovězte mi. Děkuji. I.K.
Já jsem na to panu Kirchmanovi na těch stránkách neodpověděl protože jednak pan Kirchman tam bohužel nepřidal svoji e-mailovou adresu a já po zkušenostech z minulosti se už vůbec nepokoším na těchto stránkách s někým komunikovat, natožpak tam uvádět moji e-mailovou adresu, ale pokud někdo znáte pan Iri Kirchmana tak mu laskavě přdeje moji e-mailovo adresu, která není nic tajného: www.aftceuro@aol.com.
Děkuji,
Michael Klima
P.S. Jenom pro upřesnění: Já jsem neodstoupil od spolupráce "po ostrých názorových výměnách",ale proto,že si myslím že nemám zapotřebí se nechat od těch "uživatelů" toho porálu urážet. Vždyť se na ten jejich slovník podívejte.
Já si s nikým mé názory nevyměňuji. Buď se někomu mé příspěvky líbí a nebo je nemusí číst, to je ta krása internetu. Já se také s nikým nepouštím do žádného chatu, ale nenechám si od nikoho nic llíbit, což je zase moje podniková strategie a tak velmi často používám moji diplomacii.
M. Klima
Koncept Steakgrill
Počet návštěv