Témata na hostovce
Cestovní ruch
Co, kdy, kde a jak
Etika
Etnické kuchyně
Gastronomie
Hygiena a sanitace
Jídla a jídelní lístky
Kdo, kdy, kde
Koho se to týká
Konzulting
Kuchyňské techniky
Michael D. Klíma
Nápoje (koktejly)
O čem se nemluví
Pohostinství
Případové studie
Restaurace a servis
Stroje, náčiní a zařízení
Ubytování
Zbožíznalství
HOST BAR
Autor: Michael Klíma | 16.7.2008 | Co, kdy, kde a jak
Host bar je anglický výraz používaný v pohostinství, zejména v cateringu, který vyjadřuje že při společenských funkcích jako jsou bankety, svatby, promoce, případně jiné oslavy, se za nápoje podávané na baru neplatí.
Je to opak tak zvaného "cash bar", nebo "no host bar", kdy naopak za nápoje podávané na baru se platí hotově.
Výraz "host" v tomto případě znamená "hostitel".
Koncept Steakgrill
Počet návštěv