Témata na hostovce
Cestovní ruch
Co, kdy, kde a jak
Etika
Etnické kuchyně
Gastronomie
Hygiena a sanitace
Jídla a jídelní lístky
Kdo, kdy, kde
Koho se to týká
Konzulting
Kuchyňské techniky
Michael D. Klíma
Nápoje (koktejly)
O čem se nemluví
Pohostinství
Případové studie
Restaurace a servis
Stroje, náčiní a zařízení
Ubytování
Zbožíznalství
NO HOST BAR
Autor: Michael Klíma | 17.7.2008 | Co, kdy, kde a jak
Pokud neznáte jemné nuance angičtiny, tak byste si mohli myslet, že se jedná o bar, ve kterém není ani jeden host.
Výraz "host" zde ale znamená "hostitel", tudíž že se jedná o bar, lépe řečeno o barový pult při společenkých funkcích, ze kterého se vydávají hostům nápoje a koktejly, které ale hostitelem nejsou placeny, takže si je každý host musí zaplatit sám.
Jako studenti Hostovky byste také měli vědět, že kdybyste si na takovém baru něco objednali, že to musíte zaplatit a že do skleničky, kterou tam ten barman za tím účelem má připravenou, musíte dát i tip, neboli spropitné. What a country!
Koncept Steakgrill
Počet návštěv