Hostovka - pomyslná univerzita pro hosty

Hostovka - pomyslná univerzita pro hosty

Nejlepší host je sofistikovaný host a tím se stanete studiem hostovky

Kvásek
Autor: Michael Klíma | 20.4.2009 | Co, kdy, kde a jak

Kvásek

Kvásek je zahušťovací prostředek z hladké mouky a malého množství vody nebo mléka který se dá velmi snadno a rychle připravit, a který má své výhody.

Obzvláště kvásek připravený z vody, neobsahuje žádný tuk, tudíž má podstatně menší kalorickou hodnotu než jíška. Nevýhodou je, že oproti pokrmům zahuštěným jíškou, ve které mouka je již z části uvařená, se pokrm zahuštěný kváskem musí vařit nejméně 30 minut, případně o něco déle, aby se chuť mouky vyvařila.

Zbylý kvásek je výborné lepidlo na lepení tapet.

 


Vrátit se na předchozí stránku

Koncept Steakgrill

Stránky první restaurace konceptu Steakgrill:


Steakgrill

s.jpg, 748B Koncept Steakgrill©

facebook

Počet návštěv

3160447
© 2007 - 2018, http://www.hostovka.cz