Témata na hostovce
Cestovní ruch
Co, kdy, kde a jak
Etika
Etnické kuchyně
Gastronomie
Hygiena a sanitace
Jídla a jídelní lístky
Kdo, kdy, kde
Koho se to týká
Konzulting
Kuchyňské techniky
Michael D. Klíma
Nápoje (koktejly)
O čem se nemluví
Pohostinství
Případové studie
Restaurace a servis
Stroje, náčiní a zařízení
Ubytování
Zbožíznalství
TOFU
Autor: Michael Klíma | 7.5.2009 | Co, kdy, kde a jak
Tofu, je jídlo které pochází z Číny a které ještě před několika málo lety bylo známé jen v Japonsku a ostatních asijských zemích, včetně Vietnamu, Koreje a Thajska, ale dnes si získává oblibu téměř po celém světě a dokonce i v České republice.
Vyrábí se srážením sojového mléka se sádrou (případně jinými prostředky). Tofu se snadno snoubí s mnoha potravinami a je oblíben jak ve slané tak i sladké formě.
Jeho obliba je hlavně v jednoduchosti přípravy v tak zvaném assembly cooking.
Koncept Steakgrill
Počet návštěv