Hostovka - pomyslná univerzita pro hosty

Hostovka - pomyslná univerzita pro hosty

Nejlepší host je sofistikovaný host a tím se stanete studiem hostovky

POCHOUTKY S OCASEM
Autor: Michael Klíma | 25.1.2010 | O čem se nemluví

Pochoutky s ocasem

HN. IHNED. CZ, 22.1.2019, Autor článku Petra Pospěchová, autor receptu šéfkuchař Titus Eliáš 

 Pokud se týká pohostinství, gastronomie, vaření a servisu, čtu vše, co mi přijde do ruky, ale případných diskuzí a chatů k těm „odborným“ článkům  se nezúčastňuji, nicméně je čtu také, protože je to mnohdy lepší počteníčko než ty články samotné.

 Zmíněné články v Česku píše dnes kde kdo, a kritiků případně recenzentů restaurací máme dnes v Česku jako nikde na světě, takže během několika málo let budeme v jídle a gastronomii celému světu vzorem.

 Diskuze k výše zmíněnému článku:

Fakt nemám co jiného na práci (Blejk)
než dva dny na sporáku v kuchyni vařit kravskej ocas. Pokud dělám,...

co je světoborného na vejvaru z oháňky.. krom spisku o ničem asi nic.. (sid)
tohle jsou články pro úplné blbečky, když je třeba radit redukce...

 Diskuze k tomuto článku vyjadřuje v zásadě to samé, co bych k tomu řekl i já, mimo toho, že já bych se ohradil proti  tomu názvu který je velice neprofesionální.

 Podle mě je to taková typická snaha upoutat pozornost za každou cenu. V daném případě ale není zřejmé komu dávat vinu, ale nejspíše autorce toho článku, protože jak víme, někteří naši šéfkuchaři nejenom že neumí vařit, natožpak aby uměli něco napsat, tudíž jim to většinou, jako v tomto případě, někdo píše.

Jinak ale vám mohu říci, že vařit tu oháňku tři dny, k tomu aby potom z toho masa během 10 minut udělal ravioli, by si nedovolil ani Escoffier, a to byl nějaký hochštapler s časem.

M. Klima

 

 

 


Vrátit se na předchozí stránku

Koncept Steakgrill

Stránky první restaurace konceptu Steakgrill:


Steakgrill

s.jpg, 748B Koncept Steakgrill©

facebook

Počet návštěv

3160453
© 2007 - 2018, http://www.hostovka.cz