Témata na hostovce
Cestovní ruch
Co, kdy, kde a jak
Etika
Etnické kuchyně
Gastronomie
Hygiena a sanitace
Jídla a jídelní lístky
Kdo, kdy, kde
Koho se to týká
Konzulting
Kuchyňské techniky
Michael D. Klíma
Nápoje (koktejly)
O čem se nemluví
Pohostinství
Případové studie
Restaurace a servis
Stroje, náčiní a zařízení
Ubytování
Zbožíznalství
KDO SE NEPTÁ, NIC SE NEDOZVÍ!
Autor: Michael Klíma | 23.3.2008 | Gastronomie
Někteří Češi a Slováci, mají pověst, že si o sobě myslí, že všechno znají a všechno vědí (což není z mé hlavy), takže přiznat že něco nevědí je pro ně nemyslitelné protože by se tím deklasovali.
Tudíž klást nějaké otázky případně pod svým jménem není příliš populární obzvláště ne u studentů a proto někteří hledají záchranu na stránkách inernetu kde mohou své jméno zcela opomenout nebo se skrývat za za nějakým pseudonymem.
Ono ale kladení otázek není tak jednoduché jak se zdá o čemž se můžete přesvědčit z otázek které na některých intenetových stránkách kladou studenti našich odbornch škol před maturitou.
Z těch otázek si ale také můžete udělat představu o duševní úrovni učitelů kteří jim ty maturitní otázky zadávají. Jejich obornost jako pedagogů nemohu posoudit protože k tomu nejsem kvalifikován, ale považuji se za odborníka v pohostinství s několikletou praxí pedagoga a podle mého názoru, odborné znalosti našich odborných učitelů, až na nějaké výjimky, jsou úplná katastrofa a musím říci, že je mi těch dětí líto.
M. Klima
Koncept Steakgrill
Počet návštěv