Témata na hostovce
Cestovní ruch
Co, kdy, kde a jak
Etika
Etnické kuchyně
Gastronomie
Hygiena a sanitace
Jídla a jídelní lístky
Kdo, kdy, kde
Koho se to týká
Konzulting
Kuchyňské techniky
Michael D. Klíma
Nápoje (koktejly)
O čem se nemluví
Pohostinství
Případové studie
Restaurace a servis
Stroje, náčiní a zařízení
Ubytování
Zbožíznalství
Co, kdy, kde a jak
V tomto oddělení, vás budeme postupně seznamovat se zajímavostmi z gastronomie.
Hostovka ze zabývá jen gastronomii, cestovním ruchem a pohostinství Pokud máte nějakou otázku na kterou naše odpověď by mohla zajímat širší okruh studentů Hostovky, tak neváhejte nám ji položit. V tomto ohledu máme odpověď téměř na všechno a pokud ne, tak si něco vymyslíme.
Hostovka
Články k tomuto tématu
86
a blanc
a la
A LA MINUTE
ABOYER
AEMONO
After dinner mints
agre-douce
Agrodolce
Aioli
aji-no-moto
Alaska
ALLSPICE
AMBROSIA
AMUSE-GUELE
ASSEMBLY COOKING
B.S.
Bain-marie
Balsamický ocet
Barman
Bedekry
CASH BAR
CENOTVORBA
Ecoflower
Finger food
FINGERBOWL
FOOD COST
GI PANS
HOST BAR
JÍDELNÍ EMPORIUM
KUCHAŘSKÉ KNIHY
KUCHAŘSKÉ KNIHY II
Kvásek
LIQUID SMOKE
MARBLING
MESQUITE
MÍRY A VÁHY
MÍRY A VÁHY II
NO HOST BAR
OPEN BAR
POLOTOVARY
SIDE JOBS
SOTÝROVÁNÍ
Studený šok
Suchá jíška
Sweet and sour
TERMÍNY KURZŮ PRO ROK 2012
TOFU
KDO SE NA NIC NEPTÁ...
...NIC SE NEDOZVÍ!
Spolu s Voltérem považuji za své právo říkat co si myslím, ale do smrti budu obhajovat Vaše právo mi odporovat, nebo hledat pravdu nikde jinde. Když ale všechno selže, tak se pokuste použít mé rady.
Za používání anglických či jiných cizích odborných výrazu se neomlouvám, a naopak si myslím, že dnes po vstupu do EU by mi měli být vděčni hlavně pracovníci v pohostinství, kteří se bez některých těchto výrazu za nějaký čas v EU asi již neobejdou.
Žiji již více než 40 let v zahraničí a proto se také neomlouvám za mé případné gramatické chyby, i když se za ně velice stydím a snažím se polepšit. Když se podíváte na všechny ty mé několikastránkové příspěvky, které do těchto stránek píši, a porovnáte je s těmi krátkými dotazy mých čtenářů, tak uvidíte, že na to, že v česku již tak dlouho nežiji si nepočínám tak špatně.
M. Klima
Otázky a odpovědi k tomuto tématu hostovky
Otázka: Zdravím všechny na Hostovce. Co se děje že se nic neděje??? Bon ...více
Otázka: Pane Klimo, díky za Vaše články. Jsou jedny z mála, kde se něco opravdu dozvím. Otázky bych měl dvě: 1) Neuvažoval jste o zpřístupnění svých knih formou e-knihy? Výhodou by byla trvalá dostupnost Vašich knih a pro čtenáře i jejich snazší dostupnost. ...více
Otázka: Dobry den,jako zamestnanec torontske letistni cateringove spolecnosti CARA Vam skladam obdiv a dik za Vasi neunavnou praci v Hostovce.Za 25 let sluzby v Cara jsem prosel ruznymi pozicemi a mohu rici ze v soucasne dobe ''sky dinning''pomalu zachazi na ubyte. ...více
Koncept Steakgrill
Počet návštěv