Témata na hostovce
Cestovní ruch
Co, kdy, kde a jak
Etika
Etnické kuchyně
Gastronomie
Hygiena a sanitace
Jídla a jídelní lístky
Kdo, kdy, kde
Koho se to týká
Konzulting
Kuchyňské techniky
Michael D. Klíma
Nápoje (koktejly)
O čem se nemluví
Pohostinství
Případové studie
Restaurace a servis
Stroje, náčiní a zařízení
Ubytování
Zbožíznalství
TERMÍNY KURZŮ PRO ROK 2012
Autor: Michael Klíma | 19.1.2012 | Co, kdy, kde a jak
Vždy sobota od 15 hod – 20 hod | |
2. 6. | GRILOVÁNÍ PRO KAŽDÉHO |
7. 7. | GRILOVÁNÍ PRO KAŽDÉHO |
4. 8. | GRILOVÁNÍ PRO KAŽDÉHO |
11. 8. | HOVĚZÍ STEAKY |
29. 9. | HOVĚZÍ STEAKY |
V případě zájmu o kurz nás kontaktujte na: honzajk@steakgrill.cz, nebo na tel.: 777 72 73 62
Unikátní 5 ti hodinový seminář o grilování. Pro veliký úspěch a zájem, kurzy pořádáme v učebně a grilovacím středisku firmy STEAKGRILL. Na letošek plánujeme 4 kurzy grilování pro každého a 2 kurzy HOVĚZÍ STEAKY. Kurz grilování pro každého je tak trochu všeobecný, kde se naučíte co, kdy, kde, jak a správné techniky grilování.
Unikátnost tohoto semináře spočívá ve více než 50 stránkách textu s barevnými fotografiemi, ve kterém jsou všechny techniky grilování popsány pro následnou referenci. Unikátní také je více než hodinová video-presentace od autora tohoto semináře pana Michaela Klímy.
Náš přední grillman pan Jaroslav Honzajk, bude se svými asistenty demonstrovat kuchařské techniky, jako je broušení nožů, krájení a grilování steaků, tenderizování, marinování, dále i grilování drůbeže, ryb, krevet, zeleniny a ovoce. Následně budeme demonstrovat tajemství správného grilování těchto potravin na grilu. Součástí semináře bude ochutnávka všech upravovaných potravin se sklenkou dobrého vína či piva. :-)
Grilování není, zase tak jednoduché, jak by se na první pohled zdálo. Pro ty co si chtějí prohloubit své znalosti a chtějí se dozvědět více, jsme připravili kurz s jednoduchým názvem HOVĚZÍ STEAKY. V tomto kurzu máte možnost ochutnat a naučit se rozeznávat několik velice známých i méně známých steaků nejenom z USA. Dále se naučíte různé techniky grilování, gridlování, pečení na grilu, Churrasco apod. Tento kurz nebude jen o steacích, ale také o populárních jídlech, která se z nich dají snadno připravit.
Kurz „HOVĚZÍ STEAKY“, je nezávislým pokračováním kurzu Grilování pro každého a kredity, které jste získali absolvováním kurzů, se sčítají.
Pro přespolní můžeme zajistit ubytování v nedalekém pěkném hotýlku.
Cena seminářů je 2500,- Kč. Kurzy jsou připravovány pro omezené množství 12 účastníků. Pokud nechcete riskovat, že kurz bude již obsazen, tak nás kontaktujte co nejdříve.
Koncept Steakgrill
Počet návštěv