Témata na hostovce
Cestovní ruch
Co, kdy, kde a jak
Etika
Etnické kuchyně
Gastronomie
Hygiena a sanitace
Jídla a jídelní lístky
Kdo, kdy, kde
Koho se to týká
Konzulting
Kuchyňské techniky
Michael D. Klíma
Nápoje (koktejly)
O čem se nemluví
Pohostinství
Případové studie
Restaurace a servis
Stroje, náčiní a zařízení
Ubytování
Zbožíznalství
agre-douce
Autor: Michael Klíma | 10.4.2009 | Co, kdy, kde a jak
aigre-douce (fr.) francouzská sladko-kyselá omáčka která se vyznačuje těmito kontrastními chutěmi které zanechají v ústech nezapomenutelný chuťový zážitek. Připravuje se povařením sekaných šalotek, bílého vína, cukru a octa. Těsně před podáváním se do této směsi přimíchá demi-glace, vše se dobře provaří., procedí přes hustý cedník a přidají se blanšírované rozinky a kapary. Omáčka se hodí ku steakům, žebírkům, telecímu mozečku nebo brzlíku.
Koncept Steakgrill
Počet návštěv