Témata na hostovce
Cestovní ruch
Co, kdy, kde a jak
Etika
Etnické kuchyně
Gastronomie
Hygiena a sanitace
Jídla a jídelní lístky
Kdo, kdy, kde
Koho se to týká
Konzulting
Kuchyňské techniky
Michael D. Klíma
Nápoje (koktejly)
O čem se nemluví
Pohostinství
Případové studie
Restaurace a servis
Stroje, náčiní a zařízení
Ubytování
Zbožíznalství
Otázky a odpovědi
Otázka: Zdravím všechny na Hostovce. Co se děje že se nic neděje??? Bon ...více
Otázka: Pane Klimo, díky za Vaše články. Jsou jedny z mála, kde se něco opravdu dozvím. Otázky bych měl dvě: 1) Neuvažoval jste o zpřístupnění svých knih formou e-knihy? Výhodou by byla trvalá dostupnost Vašich knih a pro čtenáře i jejich snazší dostupnost. ...více
Otázka: Dobry den,jako zamestnanec torontske letistni cateringove spolecnosti CARA Vam skladam obdiv a dik za Vasi neunavnou praci v Hostovce.Za 25 let sluzby v Cara jsem prosel ruznymi pozicemi a mohu rici ze v soucasne dobe ''sky dinning''pomalu zachazi na ubyte. ...více
Otázka: Pan Honzajk Vám dělá studu a ještě se na Vás odvolává. Ztrácí klienty. Jak je to možné ???? ...více
Otázka: pročpak poslední dobou nefungují články, po kliknutí se nic nezobrazí ...více
Koncept Steakgrill
Počet návštěv