Témata na hostovce
Cestovní ruch
Co, kdy, kde a jak
Etika
Etnické kuchyně
Gastronomie
Hygiena a sanitace
Jídla a jídelní lístky
Kdo, kdy, kde
Koho se to týká
Konzulting
Kuchyňské techniky
Michael D. Klíma
Nápoje (koktejly)
O čem se nemluví
Pohostinství
Případové studie
Restaurace a servis
Stroje, náčiní a zařízení
Ubytování
Zbožíznalství
AEMONO
Autor: Michael Klíma | 7.5.2009 | Co, kdy, kde a jak
aemono
japonské označení jídla které je podáváno s omáčkou. Takové jídlo obsahuje zeleninu, maso, plody moře a tofu. Plody moře a zelenina se napřed marinuje spolu s miso, sójovou omáčkou a sezamovými semínky. Některé zeleniny—brambory, dýně a fazole, například—se uvaří ve směsi cukru, zatímco jiné zeleniny se vaří v drůbežím vývaru ochuceném sójovou omáčkou.
Koncept Steakgrill
Počet návštěv