Témata na hostovce
Cestovní ruch
Co, kdy, kde a jak
Etika
Etnické kuchyně
Gastronomie
Hygiena a sanitace
Jídla a jídelní lístky
Kdo, kdy, kde
Koho se to týká
Konzulting
Kuchyňské techniky
Michael D. Klíma
Nápoje (koktejly)
O čem se nemluví
Pohostinství
Případové studie
Restaurace a servis
Stroje, náčiní a zařízení
Ubytování
Zbožíznalství
OSH
Autor: Michael Klíma | 9.5.2008 | Hygiena a sanitace
Zkratkou OSH je v Evropě označena organizace pro bezpečné a zdravé pracovní podmínky (European Agency for Safety and Health at Work) která by neměla být zamněňována s amerikým OSHA (Occupational Safety and Health Administration).
Evropská organizace OSH byla založena v roce 1996 v Bilbao ve Španělsku.
Jejím posláním je zhabezpečit v Evropě zdravější a produktivnější pracovní prostředí o což se snaží shromažďováním znalostí a informací které snižují riziko.
Organizace OSH má ve všech státech EU štáb oddaných pracovníků specialistů v bezpečnosti a zdraví při zaměstnání, který se zaměřuje na kritické body v dané zemi ve které spolupracují s místní vládou a zaměstnanci samotnými.
□Koncept Steakgrill
Počet návštěv