Hostovka - pomyslná univerzita pro hosty

Hostovka - pomyslná univerzita pro hosty

Nejlepší host je sofistikovaný host a tím se stanete studiem hostovky

BUFETY PRODUKTIVITA
Autor: Michael Klíma | 20.12.2009 | O čem se nemluví

Výňatek z MANUÁLU CATERINGU  konceptu STEAKGRILL® 

Produktivita je první podmínkou rentabilnosti každého bufetu. Práce kolem bufetu není komplikovaná, nevyžaduje žádnou velkou odbornost, a proto pro bufety a brunše se snažíme plánovat méně placené zaměstnance.

Dokonce i k přípravě jídel v jídelně, která jsou v zásadě  velice jednoduchá, je možno v krátké době zaškolit kteréhokoliv nekvalifikovaného, a tím pádem méně placeného zaměstnance.

To samé platí o doplňování jídel a nápojů a sklízení použitého nádobí což rovněž nevyžaduje žádnou velkou odbornost.

Problém v současném českém pohostinství ale je že máme příliš mnoho rádoby vzdělaných  „odborníků“, tak zvaných „náčelníků“, ale žádné „indiány“.

 


Vrátit se na předchozí stránku

Koncept Steakgrill

Stránky první restaurace konceptu Steakgrill:


Steakgrill

s.jpg, 748B Koncept Steakgrill©

facebook

Počet návštěv

3160453
© 2007 - 2018, http://www.hostovka.cz