Témata na hostovce
Cestovní ruch
Co, kdy, kde a jak
Etika
Etnické kuchyně
Gastronomie
Hygiena a sanitace
Jídla a jídelní lístky
Kdo, kdy, kde
Koho se to týká
Konzulting
Kuchyňské techniky
Michael D. Klíma
Nápoje (koktejly)
O čem se nemluví
Pohostinství
Případové studie
Restaurace a servis
Stroje, náčiní a zařízení
Ubytování
Zbožíznalství
SEMINÁŘ GRILOVÁNÍ PRO KAŽDÉHO
Autor: Michael Klíma | 9.7.2011 | Gastronomie
Dne 16. 4. 2011, při účasti 16 účastníků, proběhl ve cvičné kuchyni restaurace STEAKGRILL® v Račiněvsi seminář GRILOVÁNÍ STEAKŮ. Následně 7. 5. 201, pod záštitou AKC JIŽNÍ ČECHY proběhl tento seinář v hotelu Zvíkov ve Zvíkovském Podhradí velice úspěšně při účasti 50 členů AKC ŠUMAVA.
Pro veliký zájem hobby kuchařů, a našich hostů, jak jsem slíbili, se bude tento seminář v naši učebně v Račiněvsi opakovat sobotu 16.7.2011. Podrobnosti o tomto semináři najdete na stránkách www.steakgrill.cz .
Počet účastníků je velice limitovaný proto v případě zájmu kontaktujete co nejdříve:
JAROSLAV HONZAJK
Majitel restaurace
STEAKGRILL® a Restaurace POD HLÁSKOU
Račiněves 189/413 01 Roudnice nad Labem
Tel.: +420 777 727 362 e-maii: honzajk@steakgrill.cz
Koncept Steakgrill
Počet návštěv