Hostovka - pomyslná univerzita pro hosty

Hostovka - pomyslná univerzita pro hosty

Nejlepší host je sofistikovaný host a tím se stanete studiem hostovky

Otázky a odpovědi

Zobrazení otázky a odpovědi


Otázka:
Vazeny pane Klimo, preji dobry den. Mam 26let, gastronomii se venuji pouze 6let jako servirka. Jsem zoufala, nemam to stesti prijit do kontaktu s clovekem se kterym bych si mohla promluvit o gastronomii "kdysi", "ted". Proc se uz tolik neflambuje, nekosti? Mam kolegu, kteremu je 50let. Rozplyvam se nad jeho zazitkama, ktere zazil pred 20-30lety jako cisnik. Kazdy tvrdi jak jde gastronomie do predu. Kdyz porovnam jeho zazitky s dnesni realitou tak se mne ten vyvoj moc nezda. Mozna je to tim, ze jsem mlada, nezkusena a pracovala jsem pouze v Brne. Otazek na Vas je tu hodne, budu moc rada kdyz si najdete cas a napisete mne svuj nazor. Dekuji, hezky den Nela.

Odpověď:
Vážená Nelo, Váš zájem o to proč se tolik neflambuje a nekostí je sice chválihodný,ale přestože jsou ještě některé podniky zabývají tak to podle mně není dnes již předmětem zájmu natolik, aby se tím někdo dopodrobna zabýval. Já jsem sice na téma flambování a vykosťování čik spíše karvrování napsal celou řadu příspěvků, ale dnes je to již víc méně nostalgie. Na jedné straně Vám musím dát kredit, že se o hystorii pohostinství a konkrétně servisu zajímáte prorotže bez studia hystoriel jen velmi těžko můžete pochopit současnost, ale ten nepředstavitelný nedostatek času, o kterém se zmiňujete mi nedovoluje na těchto stránkách opakovat mé názory na některé archaické způsoby které jsem již několikrát vyjádřil. Na každý pád Vám děkuji za Váš příspěvek. M. Klima


Vrátit se na předchozí stránku

Koncept Steakgrill

Stránky první restaurace konceptu Steakgrill:


Steakgrill

s.jpg, 748B Koncept Steakgrill©

facebook

Počet návštěv

3160453
© 2007 - 2018, http://www.hostovka.cz