Témata na hostovce
Cestovní ruch
Co, kdy, kde a jak
Etika
Etnické kuchyně
Gastronomie
Hygiena a sanitace
Jídla a jídelní lístky
Kdo, kdy, kde
Koho se to týká
Konzulting
Kuchyňské techniky
Michael D. Klíma
Nápoje (koktejly)
O čem se nemluví
Pohostinství
Případové studie
Restaurace a servis
Stroje, náčiní a zařízení
Ubytování
Zbožíznalství
Otázky a odpovědi
Otázka:
Pane Klíma,
Já vím, že tyto stránky nejsou pro odborníky, a já žádný oborník v pohostinství nejsem, ale po přečtení všech těch Vašich článků si říkám, že tak jak to pohostintví někteří lidé dělají bych to uměl dělat lépe, ale nevím kam se obrátit o radu.
Můžete mi poradit vy?
Karel
Odpověď:
Vážený Karle,
to že by tyto stránky nebyly pro odborníky se nedá tak tak jednoznačně říci, protože celá řada těch odboníků navštěvuje i jiné podniky než ten ve kterém pracují, takže jsou vlastně hosté a tyto stránky, jak název napovídá jsou hlavně pro hosty.
To že tyto stránky nejsou pro odborníky znamená, že otázky odborného rázu se na těchto stránkách neřeši protože od toho jsou jiné stránky jako například velice hodnotné stránky pro odborníky www.cestvní-ruch.cz na kterých byste nejspíše na Vaši otáku dostal odpověť. Já jsem ale na téma podnikání v pohostisntví kdysi napsal relativně obsáhlý článek do stránek www.gastronews.cz , tam ale až na nějaké výjimky většinu lidí nezajím co píši jako spiše kolik jsem uděla překlepů nebo gramatických chyb, tudíž to tam nepado na úrodnou půdu. Já se na to podívám a eventuálně to uveřejnim na těchto stránkách.
Mike
Koncept Steakgrill
Počet návštěv