Témata na hostovce
Cestovní ruch
Co, kdy, kde a jak
Etika
Etnické kuchyně
Gastronomie
Hygiena a sanitace
Jídla a jídelní lístky
Kdo, kdy, kde
Koho se to týká
Konzulting
Kuchyňské techniky
Michael D. Klíma
Nápoje (koktejly)
O čem se nemluví
Pohostinství
Případové studie
Restaurace a servis
Stroje, náčiní a zařízení
Ubytování
Zbožíznalství
Otázky a odpovědi
Otázka:
Pane Klímo, co si myslíte o tom, že pan Pohlreich v jednom programu řekl, že ryba se musí dělat spolu s bramborami, aby ty brambory natáhly chuť té ryby?
Radek
Odpověď:
Podle mně pan Pohlraich na televzii řekl více nesmyslů, ale na to má právo, obzvláště když je uznávaný jako náš nejvyšší kuchař. Podle mých zásad ryba má však chutnat po rybě, pomeranč po pomerančích a brambory po bramborách, leda že tyto potraviny jsou součástí nějaké směsi ve které jejich chuť je záměrně vyzdvižena, či naopak něčím přehlušena.
M. Klima
Koncept Steakgrill
Počet návštěv