Témata na hostovce
Cestovní ruch
Co, kdy, kde a jak
Etika
Etnické kuchyně
Gastronomie
Hygiena a sanitace
Jídla a jídelní lístky
Kdo, kdy, kde
Koho se to týká
Konzulting
Kuchyňské techniky
Michael D. Klíma
Nápoje (koktejly)
O čem se nemluví
Pohostinství
Případové studie
Restaurace a servis
Stroje, náčiní a zařízení
Ubytování
Zbožíznalství
Otázky a odpovědi
Otázka:
Vazeny pane Klimo, dnesni destive dopoledne travim u cteni Hostovky. Je to poucne cteni a kdyz pominu sbihani slin na steaky :-)), tak i zabavne. Nasel jsem i odpoved na moji minulou otazku ohledne zrani masa. Mam jinou :Setkal jsem se s vyrazem grilovani i pro upravu steaku na litinove desce s kanalky, doporucujete pro upravu steaku v "normalni" kuchyni? Jak s pouzivanim teplomeru a pripadne jaka teplota by mela byt pro medium a medium rare? Za odpoved mockrat dekuji.Miroslav
Odpověď:
Vážený Miroslave,
to grilování na "litinové desce s kanálky" popisoval nejsmíše některý z těch novodobých odborníků na grilování kteří teď při té grilmanii, rostou jako houby po dešti.
Dejte si do vyhledavače "grill", potom "gridl " a následně "teploty" a budete mít co dělat po mnoho deštivých dnů. Potom mi eventuálně napište zda jste tam na vaše otázky nalezl odpověd. Pokud ano, tak to řekněte Vašim známým.
S pozdravem
Michael Klíma
Koncept Steakgrill
Počet návštěv