Hostovka - pomyslná univerzita pro hosty

Hostovka - pomyslná univerzita pro hosty

Nejlepší host je sofistikovaný host a tím se stanete studiem hostovky

Otázky a odpovědi

Zobrazení otázky a odpovědi


Otázka:

Vazeny pane Klimo, dnesni destive dopoledne travim u cteni Hostovky. Je to poucne cteni a kdyz pominu sbihani slin na steaky :-)), tak i zabavne. Nasel jsem i odpoved na moji minulou otazku ohledne zrani masa. Mam jinou :Setkal jsem se s vyrazem grilovani i pro upravu steaku na litinove desce s kanalky, doporucujete pro upravu steaku v "normalni" kuchyni? Jak s pouzivanim teplomeru a pripadne jaka teplota by mela byt pro medium a medium rare? Za odpoved mockrat dekuji.Miroslav

Odpověď:

Vážený Miroslave,

to grilování na "litinové desce s kanálky" popisoval nejsmíše některý z těch novodobých odborníků na grilování kteří teď při té grilmanii, rostou jako houby po dešti.

Dejte si do vyhledavače "grill", potom "gridl " a následně "teploty" a budete mít co dělat po mnoho deštivých dnů. Potom mi eventuálně napište zda jste tam na vaše otázky nalezl odpověd. Pokud ano, tak to řekněte Vašim známým.

S pozdravem

Michael Klíma


Vrátit se na předchozí stránku

Koncept Steakgrill

Stránky první restaurace konceptu Steakgrill:


Steakgrill

s.jpg, 748B Koncept Steakgrill©

facebook

Počet návštěv

3160453
© 2007 - 2018, http://www.hostovka.cz