Témata na hostovce
Cestovní ruch
Co, kdy, kde a jak
Etika
Etnické kuchyně
Gastronomie
Hygiena a sanitace
Jídla a jídelní lístky
Kdo, kdy, kde
Koho se to týká
Konzulting
Kuchyňské techniky
Michael D. Klíma
Nápoje (koktejly)
O čem se nemluví
Pohostinství
Případové studie
Restaurace a servis
Stroje, náčiní a zařízení
Ubytování
Zbožíznalství
Otázky a odpovědi
Otázka:
Dobrý den, pane Klímo,
děkuji za dnešní pobavení nad Vašimi články, od článku na nože až Super cheff 2 :) opravdu potěšilo mně to, že nejsem sám kdo má podobný názor,nejen na pana Polreicha, ale i na jmenovaný pořad:)
Rád, by jsem Vám napsal více povídání a postřehu, ale nějak mi to hlásí ty Vaše uvedené emaily, že to nejde doručit.Pokud je to možné zdělte mi na můj email uvedený v registraci, který by přijmul můj email pro Vás. Týká se to používání některých Vaších výrazu, které se mi velmi páčí zda mohu , tak, aby jsem Vás nepoškodil .
děkuji Kamil Mőller
Odpověď:
Vážený Kamile,
děkuji za Váš příspěvek. Já vím, že nemám vždycky pravdu ale nebojím se moje názory vyjádřit a publikovat,
Já neříkám, že ty sprosté české výrazy neznám, ale někde jsem již napsal že jsem češtinu téměř 40 nepoužíval a tak jsem některé výrazy již zapoměl.
Pokud se týká mluvy a výrazů které používám dnes, a možná že nevhodně, si mysím, že nejsou takové, že bych se za ně musel stdÿdět. Jestli je chcete používat - Be my guest.
Michael Klíma
P.S. adresu Vám pošlu.
Vaše e-mailová adres ale není udaná.
Mojeadresa je klima@steakgrill.cz
Koncept Steakgrill
Počet návštěv