Hostovka - pomyslná univerzita pro hosty

Hostovka - pomyslná univerzita pro hosty

Nejlepší host je sofistikovaný host a tím se stanete studiem hostovky

Otázky a odpovědi

Zobrazení otázky a odpovědi


Otázka:

Dobrý den,

píši diplomovou práci, v které zpracovávám česko-ukrajinský terminologický slovník z oblasti gastronomie. Jelikož takovýto slovník zatím neexistuje. Jedna moje kapitola v diplomové práci se zabývá vývojem české a ukrajinské gastronomické terminologie. Bohužel se mi nedaří najít žádné materiály ke zpracování tohoto tématu. Jak o české tak ani o ukrajinské gastronomické terminologii. Chtěla bych Vás poprosit o jakýkoliv odkaz na nějakou literaturu jak na internetu, tak v knihovnách atd, která by mi pomohla při zpracování daného tématu. 

Předem Vám moc děkuji a zdravím.

Patricie Capponi

Odpověď:

Já se rád holedbám, že pokud se týká pohostisntví a to jakéhokoliv,že mám odpověď na všchno a pokud ne, že si prostěněco vymyslím.

Také jsem se již zmínil, že ničemu jinemu než  pohostisntví nerozumím a že jsem se vždy učil jen to o čem jsem byl přesvědčen, že budu potřebovat k výkonu mé práce - nic méně, nic více. Tudíž si myslím že o české gastronomii vím vše co stojí za zmínku, ale znalosti  ukrajinské  gastronomie jsem nikdy nepotřeboval a tak jediné co Vám vážená Patricie mohu doporučit je internet nebo studovat tu ukrajinskou gastronomi přmo na Ukrajině.

MICHAEL  KLIMA CEC, CCE,

Certifikovaný Executive Chef, Certifikovaný odborný lektor a konzultant v průmyslu pohostinství a cestovního ruchu, Emeritní Professor Triton College, Illinois, USA, člen mezinárodního svazu konzultantů FCSI, člen Syndikátu novinářů ČR,  Freelance Writer, čestný člen AKC ČR od 1989, nositel zlaté medaile Magdaleny Dobromily Rettigové

e-mail: klima@steakgrill.cz , www.hostovka.cz, www.steakgrill.cz

 

 


Vrátit se na předchozí stránku

Koncept Steakgrill

Stránky první restaurace konceptu Steakgrill:


Steakgrill

s.jpg, 748B Koncept Steakgrill©

facebook

Počet návštěv

3160449
© 2007 - 2018, http://www.hostovka.cz