Témata na hostovce
Cestovní ruch
Co, kdy, kde a jak
Etika
Etnické kuchyně
Gastronomie
Hygiena a sanitace
Jídla a jídelní lístky
Kdo, kdy, kde
Koho se to týká
Konzulting
Kuchyňské techniky
Michael D. Klíma
Nápoje (koktejly)
O čem se nemluví
Pohostinství
Případové studie
Restaurace a servis
Stroje, náčiní a zařízení
Ubytování
Zbožíznalství
Otázky a odpovědi
Otázka:
Pane Klíma, co si mysíte o těch soutěžích jako kotlíkový guláš, nejlepší český knedlík, nejlepší svíčková, apod.
Děkuji za odpově,
Jana
Odpověď:
Vážená Jano,
já si myslím, a nestydím se to řci, že je ta nejleší ukázka úpadku kdysi tak prosllého českého kuchařského umění. Téměř všechnyy tyto soutěže probíhají každoročně již asi 20 let. Každým rokem komise složená z nějakých celbrit nebo politických figurek, které o vaření nemajíani páru, vydá těm zůčastněným několik medajlí, ale za celá ta léta se na té českékuchyni nic nezlepšilo.
Michael Klíma
Koncept Steakgrill
Počet návštěv