Témata na hostovce
Cestovní ruch
Co, kdy, kde a jak
Etika
Etnické kuchyně
Gastronomie
Hygiena a sanitace
Jídla a jídelní lístky
Kdo, kdy, kde
Koho se to týká
Konzulting
Kuchyňské techniky
Michael D. Klíma
Nápoje (koktejly)
O čem se nemluví
Pohostinství
Případové studie
Restaurace a servis
Stroje, náčiní a zařízení
Ubytování
Zbožíznalství
Otázky a odpovědi
Otázka:
Vážený pane Klímo,
toto se týká nás všech kdo se chceme něco naučit. Zúšstnil jsem se Vašeho semináře o grilování na Zvíkově. Zúčastnil jsem se ale již mnoho jiných seminářů a musím říci že ani na jednom jsme nedostali tak popisný materiál o grilování (45 strek). Stále do něj nahlíží. Nemá chybu stejně tak jako neměl chybu ten seminář. Pan Honzajk je podle mě zatím nejlepší Grillman kterého máme.
Proč to vše co umíte nenaučíte pana Pohrleicha. Ten na tom televizním pořadu o grilování kázal samé bludy a nesmysle.
Robert II
Odpověď:
Vážený Roberte II
Děkuji za kompliment. Jinak pokud se týká pana Pohlreicha tak toho bych nikdy nic neučil prootože ten díky té televizní popularitě si myslí že všechno zná, ale jak správně říkáe, tak ten káže jen samé bludy a nesmysle, ale bohužel je hodně lidí kteří mu to "žerou" a kteří se v něm vidí a proti takové tuposti se nedá bojovat.
MICHAEL KLIMA CEC, CCE,
Certifikovaný Executive Chef, Certifikovaný odborný lektor a konzultant v průmyslu pohostinství a cestovního ruchu, Emeritní Professor Triton College, Illinois, USA, člen mezinárodního svazu konzultantů FCSI, člen Syndikátu novinářů ČR, Freelance Writer, čestný člen AKC ČR od 1989, nositel zlaté medaile Magdaleny Dobromily Rettigové, zakladatel Svazu konzultantů ČR.
e-mail: klima@steakgrill.cz , www.hostovka.cz, www.steakgrill.cz
Nenaslouchejte unterwasermanům a šarlatánům, učte se od odborníků!
Koncept Steakgrill
Počet návštěv