Hostovka - pomyslná univerzita pro hosty

Hostovka - pomyslná univerzita pro hosty

Nejlepší host je sofistikovaný host a tím se stanete studiem hostovky

Otázky a odpovědi

Zobrazení otázky a odpovědi


Otázka:

Vážený pane Klímo,

toto se týká nás všech kdo se chceme něco naučit. Zúšstnil jsem se Vašeho semináře o grilování na Zvíkově. Zúčastnil jsem se ale již mnoho jiných seminářů a musím říci že ani na jednom jsme nedostali tak popisný materiál o grilování (45 strek). Stále do něj nahlíží. Nemá chybu stejně tak jako neměl chybu ten seminář. Pan Honzajk je podle mě zatím nejlepší Grillman kterého máme.

Proč to vše co umíte nenaučíte pana Pohrleicha. Ten na tom televizním pořadu o grilování kázal samé bludy a nesmysle.

Robert II

Odpověď:

Vážený Roberte,

děkuji za vaše komplimenty, abych řekl pravdu tak  mě takvé věci potěší. Děkuji ale i všem ostatním účstníkům toho semináře za jejich účast. Byl bych velice skromný kdybyh neřekl, že vím že zatím nikdo podobný seminář v Česku nikdy nenabídl.

Jarda honzajk ne proto aby se něco naučll, ale proto aby se ubzpečil že ty naše semináře nemají chybu, se zůčastnil semináře o  grilování v Pražském kulinářském institutu za 4000,- Kč, kde nejenom, že mu nedalí ani řádklu popisu toho co mělo být grilování, ale kde místo grilování se vechny věci "pekly" na Weber grilu což je tedy vyložená chucpa.

Pokud se Jardy Honzajka týká ,tak máte skutečně pravdu. Já jsem za posledníh 40 lete poznal celou řadu tak zvaných "grillmanů" ale musím s Vámi souhlasit, že zatím je Jarda ten to  nejlepší grillman kterého máme a sice proto že umí své vědomosti předat jiným.

Jsem ale převědčen že když se budete řídit instrukcemi ve zmíněnem textu, semináře, můžete být stejně dobrým grillamnem.

Pana Pohlreicha bohužel nic učit nemohu, proože ten ješte před několika lety o grilování nic nevěděl, ale dnes se přestavuje jako zkušený  grillman. Ano, to co pan Pohlreich předvádí v ttom pořadu o grilování je tetrestuhodné, stejně tak jako bludy keré píše ve své knížce ŠÉV NA GRILU.

Děkuji a přeji Vám hodně úspěchů při grilování podle našich istrukcí. Pokud budete mít jakékolv otázzy tak neváhejte mi je položit.

MICHAEL  KLIMA CEC, CCE,

Certifikovaný Executive Chef, Certifikovaný odborný lektor a konzultant v průmyslu pohostinství a cestovního ruchu, Emeritní Professor Triton College, Illinois, USA, člen mezinárodního svazu konzultantů FCSI, člen Syndikátu novinářů ČR,  Freelance Writer, čestný člen AKC ČR od 1989, nositel zlaté medaile Magdaleny Dobromily Rettigové

e-mail: klima@steakgrill.cz , www.hostovka.cz, www.steakgrill.cz


 

 

 


Vrátit se na předchozí stránku

Koncept Steakgrill

Stránky první restaurace konceptu Steakgrill:


Steakgrill

s.jpg, 748B Koncept Steakgrill©

facebook

Počet návštěv

3160446
© 2007 - 2018, http://www.hostovka.cz