Témata na hostovce
Cestovní ruch
Co, kdy, kde a jak
Etika
Etnické kuchyně
Gastronomie
Hygiena a sanitace
Jídla a jídelní lístky
Kdo, kdy, kde
Koho se to týká
Konzulting
Kuchyňské techniky
Michael D. Klíma
Nápoje (koktejly)
O čem se nemluví
Pohostinství
Případové studie
Restaurace a servis
Stroje, náčiní a zařízení
Ubytování
Zbožíznalství
Otázky a odpovědi
Otázka:
Dobrý den pane Klímo,
četl jsem Váš článek o grilování, kde zmiňujete plynové grily se zářiči, které používáte v projektu STEAKGRILL- mohl byste prozradit nějaké bližší informace (výrobce/typ) nebo eventuálně nějaký konkrétní plynový gril či výrobce grilů doporučit?
Váš fanoušek
Martin
Odpověď:
Vážený Martine,
jak jste se asi povšiml, tak relativně dobře popisuji přednosti, případně nedostatky některého grilovacího zařízení nebo náčiní, ale abych některé zařízení propagoval nedělám.
Náš rádoby nejlepší grillman Zdeněk Pohlreich propaguje hlavně grill Weber, a to proto, že jiné grily asi nezná a gridly nebo rotiserie vůbec ne, a to hlavně proto, že mu za to Weber zřejmě platí velké peníze.
Nicméně při našich kurzech grilování výhody a nevýhody jednostlivých grilovacích zařízení demonstrujeme.
S pozdravem
MICHAEL KLIMA CEC, CCE,
Certifikovaný Executive Chef, Certifikovaný odborný lektor a konzultant v průmyslu pohostinství a cestovního ruchu, Emeritní Professor Triton College, Illinois, USA, člen mezinárodního svazu konzultantů FCSI, člen Syndikátu novinářů ČR, Freelance Writer, čestný člen AKC ČR od 1989, nositel zlaté medaile Magdaleny Dobromily Rettigové
e-mail: klima@steakgrill.cz , www.hostovka.cz, www.steakgrill.cz
Koncept Steakgrill
Počet návštěv