Témata na hostovce
Cestovní ruch
Co, kdy, kde a jak
Etika
Etnické kuchyně
Gastronomie
Hygiena a sanitace
Jídla a jídelní lístky
Kdo, kdy, kde
Koho se to týká
Konzulting
Kuchyňské techniky
Michael D. Klíma
Nápoje (koktejly)
O čem se nemluví
Pohostinství
Případové studie
Restaurace a servis
Stroje, náčiní a zařízení
Ubytování
Zbožíznalství
Otázky a odpovědi
Otázka:
BED AND BREAKFAST
Já mám na vas pane Klima daši otázku a sice co si myslíte o těch všech BaB.
Karel
Odpověď:
Vážený Karle,
nějakým nedopatřením se stalo, že jsem Vaši otázku našel až teprve dnes.
Já, přesto, že jsem celý život pRacoval v hotelích a dá se říci že v těch lepších, jsem také za můj život spal ne ve stovkáchale, ale tisíci hotelích, a dokonce i vsoukromých BaB.
V Americe jsem velmi často spal v v komfortních motelích které nemají chybu, ale nedávno jsem ale ve Francii spal v řetězci BaB, kterým jsem doslova fascinován a při nejbližší příležitosti napíši článek ve ketrém přednosti takového BaB popíši.
Michael Klíma
Koncept Steakgrill
Počet návštěv