Témata na hostovce
Cestovní ruch
Co, kdy, kde a jak
Etika
Etnické kuchyně
Gastronomie
Hygiena a sanitace
Jídla a jídelní lístky
Kdo, kdy, kde
Koho se to týká
Konzulting
Kuchyňské techniky
Michael D. Klíma
Nápoje (koktejly)
O čem se nemluví
Pohostinství
Případové studie
Restaurace a servis
Stroje, náčiní a zařízení
Ubytování
Zbožíznalství
Otázky a odpovědi
Otázka:
Libuše
Jsem ráda, že jsem tyto stránky HOSTOVKA objevila. Chodíme do restaurace dosti často, ale manžel je dosti konzervativní a to hlavně pokud se týká piva, a tak vlastně chodíme do jedné a té samé restaurace, ale já nemohu říci, že by mi tam všechno chutnalo.
Byla bych ráda, kdybyste na těchto stránkách doporučili restaurace ve kterých mimo dobrého piva podávají i dobré jídlo na kterém bych si eventuálně pochutnala.
Libuše
Odpověď:
Vážená Libuše,
Já jsem sice jen zakladatelem těchto stránek, ale jejich správcem je teď p. Ing. Jana Valentová která se v zásadě s hoduje s mým názorem, že tyto stránky by měly hlavně sloužit ku zvýšení informovanosti hostů, případně ku zlepšení úrovně našeho pohostinství podle mé zásady: "Dejte lidem to co chtějí".
Jsem ale přesvědčen, že pan paní inženýrka by nepřipustila, aby se tyto stránky zabývaly preferováním, případně pranýřováním některých restaurací jen na základě ojedinělého subjektivního posudku jedné nebo dvou osob.
Zde totiž také platí že:"Není člověk ten, který by se zavděčil všem". Nu a v tom je právě to nesmírné umění provozovatelů pohostinství zavděčit se široké škále jejich hostů. Nicméně pokud nám napíšete název jídla které Vám nechutnalo s udáním důvodů proč, tak se určitě někdo najde kdo Vám vážená Libuše, a vlastně i té restauraci napíše, jak se toto jídlo dělat lépe, nebo doporučení vzít ho z jídelního lístku.
Tyto stránky, přestože se nazývají HOSTOVKA, mají totiž sloužit jak hostům, tak i provozovatelům pohostinství kteří by na spokojenosti hosta měli mít eminentní zájem.
Pokud se Vašeho konkrétního případu týká, tak Vám vážená Libuše z vlastní zkušenosti musím říci, že manželství je plné kompromisů, takže jednou musíte jít tam kde manželovi chutná pivo a podruhé tam kde Vám chutná jídlo až do doby než kápnete na restauraci ve které budete spokojeni oba.
Koncept Steakgrill
Počet návštěv