Témata na hostovce
Cestovní ruch
Co, kdy, kde a jak
Etika
Etnické kuchyně
Gastronomie
Hygiena a sanitace
Jídla a jídelní lístky
Kdo, kdy, kde
Koho se to týká
Konzulting
Kuchyňské techniky
Michael D. Klíma
Nápoje (koktejly)
O čem se nemluví
Pohostinství
Případové studie
Restaurace a servis
Stroje, náčiní a zařízení
Ubytování
Zbožíznalství
Otázky a odpovědi
Otázka:
Pane Klímo,
vy sice říkáte, že jedním z poslání Hostovky je vychovat její studenty k tomu, aby věděli co jim za jejich peníze patří. To je sice moc hezké, ale mně by spíše zajímalo, jak mám poznat když mně v některé restauraci šidí.
Arnošt
Odpověď:
Vážený Arnošte,
já vím co máte na mysli, ale ona na to nějaká šablona není. Těch způsobů okrádání je dnes již tolik, že je všechny ani já již neznám a už jsem v životě zažil ledacos.
Prostě je to otázka praxe a možnost srovnání. Já se ale na případových studiích budu snažit na některé případy sprostého okrádání poukázat. Je to ale vždy limitované tím, že pokud nemám hmatatelný důkaz nemohu jméno té restaurace nebo toho "zloděje" uveřejnit.
Koncept Steakgrill
Počet návštěv