Témata na hostovce
Cestovní ruch
Co, kdy, kde a jak
Etika
Etnické kuchyně
Gastronomie
Hygiena a sanitace
Jídla a jídelní lístky
Kdo, kdy, kde
Koho se to týká
Konzulting
Kuchyňské techniky
Michael D. Klíma
Nápoje (koktejly)
O čem se nemluví
Pohostinství
Případové studie
Restaurace a servis
Stroje, náčiní a zařízení
Ubytování
Zbožíznalství
Otázky a odpovědi
Otázka:
Dobry den,
bohuzel jsem na Vase stranky narazila pozde - seminar ktery se konal uplynuly vykend je presne to co hledam uz delsi dobu. Chtela bych se proto zeptat jestli se bude opakovat a kdy, popripade kde a zda jsou moznosti a popripade ceny usporadani takoveho seminare "na objednavku". Z informaci ktere jsem zatim od pana Klimy na webu nasla jsem nadsena, pokud vydal nejake publikace vztahujici se k pohostinstvi nebo jidle rada bych si je koupila.
Odpověď:
Vážená Mileno,
velmi mně mrzí, že jste ten seminář minula. Pokud ti kteří se ho zůčastnili byli upřimní, tak musím říci, že všichni ho hodnotili velice positivně.
Jestli se bude opakovat to teď nevím,ale nejspíše ano snějakým odstupem a v nějakém větším městě. "Na objednávku" se takový semiář dělat nedá ale udělal bych ho na základě projeveného zájmu více lidí. Já totiž bydlím tak trochu z ruky a ta cena toho semináře ve většině případů nestačí pokrýt ani to cestovné.
Publikace vztahujicí se k pohostinství nevydávám, protože ty honoráře za to jsou úplná almužna a to už raději to co o pohostintví vím dávám na web stránkách zadarmo.
M.Klima
Koncept Steakgrill
Počet návštěv