Témata na hostovce
Cestovní ruch
Co, kdy, kde a jak
Etika
Etnické kuchyně
Gastronomie
Hygiena a sanitace
Jídla a jídelní lístky
Kdo, kdy, kde
Koho se to týká
Konzulting
Kuchyňské techniky
Michael D. Klíma
Nápoje (koktejly)
O čem se nemluví
Pohostinství
Případové studie
Restaurace a servis
Stroje, náčiní a zařízení
Ubytování
Zbožíznalství
Otázky a odpovědi
Otázka:
jak upéct hovězí v celku?dík
Odpověď:MASO V CELKU
Vážený Zoli,
Zpravidla na takovéto otázky odpovídám "Vaše starosti bych chtěl mít", ale v tomto případě Vám také musím říci, že jste na špatné adrese.
Toto je HOSTOVKA, neboli neoficiální vysoká škola pro hosty ve které by se její studenti měli dozvědět co jim v hotelích a restauracích za jejich peníze patři a případně kdy a jak je někteří zaměstnaci pohostinství, hoteliéři a restauratéři balamutí a někdy šidí a dokonce i okrádají.
Při tom se samozřejmě někdy neobejdu bez toho abych napsal jak se věci dají dělat lépe, ale uvádět spicifické recepty to nehodlám protože se psaním receptů jsem definitivně skončil.
Nicméně k lepšímu pochopení a k lepší orientaci mých studentů v jídelních líscích uvádím občas výklad některých kuchařských technik, ale to vše vyžaduje čas.
Já ale do těchto stránek píši zdarma a jen v mém volném čase kterého mám většinou sakramensky málo a nemohu si dovolit tady sedět a čekat až mi někdo položi takovouto otázku a tak budete muset vážený zoli mít strpení než se k něčemu takovému jako pečení masa v celku dostanu.
Koncept Steakgrill
Počet návštěv