Hostovka - pomyslná univerzita pro hosty

Hostovka - pomyslná univerzita pro hosty

Nejlepší host je sofistikovaný host a tím se stanete studiem hostovky

Otázky a odpovědi

Zobrazení otázky a odpovědi


Otázka:

Dobry den pane Klimo, chtela bych se Vas zeptat, jak se daji v restauraci vytvorit, vedlejsi prijmy,nebo jine prijmy.Studuji na vyssi hotelove skole v PRAZE.A tuto otazku mi nedokazal nikdo uspokojive odpovedet.Mluvili o takovych vecech jako sber papiru, reklama na zdi, nebo na majitelove pozemku,, atd.Ale zajimalo by me jestli neco takoveho existuje v Americe..?

dekuji predem D.Rosicka
ps>myslim si ze toho znate opravdu hodne a mohl by jste mi pomoci..}}

Odpověď:

Vážená Deniso,


obávám se, že jste na špatné adrese. Tyto stránky, jak již jejich název napovídá jsou v zásadě pro hosty, nebo pro studenty Hostovky.

Nemohu sice zabránit tomu aby je četli i odborníci v pohostinství. protože nakonec někteří z nich sou také hosté, ale na otázky odborníků na těch to stránkách neodpovídám.

To že vám při Vašem studiu na vyšší hotelové škole v Praze na Vaši otázku nikdo odpověď nedal, mně nikterak neudivuje a potvrzuje to jen moji teorii o nízké odborné úrovni našeho odborného školství.

Tvorba vedlejších příjmů při provozování pohostinství není sběr papíru, starého železa a odpadků apod., a v Americe se tím žádná restaurace nezabývá. Reklama ať již na zdi nebo na pozemku majitele sice může podpořit prodej, ale to spadá spíše do marketingu.

Co vy máte zřejmě na mysli jsou způsoby kterými lze zvýšit průměrnou útratu na hosta a tím zvýšit obrat. To ale spadá více do technik prodeje a těch samozřejmě je celá řada, ale ty vyžadují studium daných možností, složení, zvyklostí a koupěschopnosti potenciální klientely daného podniku a to se v Americe studuje v hodinách psychologie prodeje.


Vrátit se na předchozí stránku

Koncept Steakgrill

Stránky první restaurace konceptu Steakgrill:


Steakgrill

s.jpg, 748B Koncept Steakgrill©

facebook

Počet návštěv

3160453
© 2007 - 2018, http://www.hostovka.cz