Témata na hostovce
Cestovní ruch
Co, kdy, kde a jak
Etika
Etnické kuchyně
Gastronomie
Hygiena a sanitace
Jídla a jídelní lístky
Kdo, kdy, kde
Koho se to týká
Konzulting
Kuchyňské techniky
Michael D. Klíma
Nápoje (koktejly)
O čem se nemluví
Pohostinství
Případové studie
Restaurace a servis
Stroje, náčiní a zařízení
Ubytování
Zbožíznalství
Otázky a odpovědi
Otázka:
Dobry den.V clanku o krabech se pise, ze by nekde v "Kdo,kdy,kde, co a jak" mel byt navod, jak ho ocistit a upravit.Ja ten clanek proste nemohu najit :( Poradite mi, prosim? Dekuji
Odpověď:
Omlouvám se. Jedná se o nedorozumění.
Ta poznámka ve stati Krabi na grilu, že další odkazy najdete v oddělení KDO, KDE, CO A JAK, tam byla než jsem přidal stať Soft shell crabs ve které je to čištění vlastně popsáno.
M. Klima
Koncept Steakgrill
Počet návštěv