Témata na hostovce
Cestovní ruch
Co, kdy, kde a jak
Etika
Etnické kuchyně
Gastronomie
Hygiena a sanitace
Jídla a jídelní lístky
Kdo, kdy, kde
Koho se to týká
Konzulting
Kuchyňské techniky
Michael D. Klíma
Nápoje (koktejly)
O čem se nemluví
Pohostinství
Případové studie
Restaurace a servis
Stroje, náčiní a zařízení
Ubytování
Zbožíznalství
Otázky a odpovědi
Otázka:
Dobrý večer chtěl bych se zeptat....
V sobotu mám praktickou maturitu banket ve stylu Mozarta.Moje náplň je účetní.... Chtěl bych poradit,jak vypracovat úvodní stranu historie a nápň(všeobecně) o účetním.Prosím o co nejrychlejší odpověď.
Kdyby bylo možné poslat odkazy na e-mail
patrik.sudolsky@seznam.cz
Odpověď:
Vážený pane Staňku,
na těchto stránkách se od nikoho odpovědi nedočkáte než ode mě, a já vás musím zklamat.
Za prvé Hostovka není určena odborníkům v pohostinství ale naopak té druhé největší skupině která se na pohostinství podílí a to jsou hosté a za druhé, já osobně bych Vám nedopověděl, přestože bych odpověď nejspíše měl a sice proto, že bych Vám tím žádnou službu neudělal nehledě k tomu, že moji odpovědí bych vyjádřil souhlas se všemi těmi nesmysly které se na našich odborných školách učí.
Nicméně by mně zajímalo co to má znamenat banket ve stylu Mozarta? Co to je účetní náplň? Co to je úvodní strana? Co rozumíte pod historií a náplní (všeobecně) o účetním.
Také by bylo zajímavé vědět, jak rychle si myslíte že by to vypracoval učitel který vám to zadal? Nevím kdy jste tu Vaši otázku do těchto stránek zadal, ale já jsem si ji přečetl dnes, tj. v pondělí 12. února a ï kdybych všeho nechal a vaší zmatenou otázku se mi podařilo rozluštit, tak bych to s mými chabými znalostmi o české gastronomii do pátku asi nestihl.
Tudíž budete asi muset tu Vaši otázku zadat na některé z těch nesčetných odborných web stránek které v Česku dnes již máme a můžete ale také zkusit Slovensko.
M. Klima
Koncept Steakgrill
Počet návštěv