Témata na hostovce
Cestovní ruch
Co, kdy, kde a jak
Etika
Etnické kuchyně
Gastronomie
Hygiena a sanitace
Jídla a jídelní lístky
Kdo, kdy, kde
Koho se to týká
Konzulting
Kuchyňské techniky
Michael D. Klíma
Nápoje (koktejly)
O čem se nemluví
Pohostinství
Případové studie
Restaurace a servis
Stroje, náčiní a zařízení
Ubytování
Zbožíznalství
Otázky a odpovědi
Otázka:
Pán Klíma, čítam Vaše články už dávno na serveri Gastronews.cz a dnes som objavila túto Vašu stránku. Chcela by som Vám povedať, že podľa mňa robíte pre hotelierstvo a gastronómiu viac ako všetky školy dohromady, pretože to čo píšete je pravdivé a navyše zaujímavé, má to esprit, humor a žije to.Pripomínate mi jedného môjho profesora z VŠ v Banskej Bystrici, ktorého si veľmi vážim.
Ďakujem Vám. Pokračujte, prosím. S pozdravom
Zuzana
Odpověď:
Vážená Zuzano,
děkuji za Váš kompliment. Je vidět, že jse jedna z mála lidí kteří pochopili, že to co píši píši nejenom pro poučení, ale i pro zábavu a to nejenom pro zábavu čtenářů, ale hlavně moji.
Jak jste se asi povšimla, tak do gastronews jsem přestal psát protože až na nějaké výjimky čtenáři těch stránek nepochopili,že i to když jsem někdy jízlivý je v dobrém úmyslu a že vzásadě to dělám proto, aby se to naše pohostinství nějak zlepšilo.
Ještě jednou děkuji,
Michael Klima
Koncept Steakgrill
Počet návštěv