Témata na hostovce
Cestovní ruch
Co, kdy, kde a jak
Etika
Etnické kuchyně
Gastronomie
Hygiena a sanitace
Jídla a jídelní lístky
Kdo, kdy, kde
Koho se to týká
Konzulting
Kuchyňské techniky
Michael D. Klíma
Nápoje (koktejly)
O čem se nemluví
Pohostinství
Případové studie
Restaurace a servis
Stroje, náčiní a zařízení
Ubytování
Zbožíznalství
Otázky a odpovědi
Otázka:
Vážený pane Klíma,
vy ste se i na těchto stránkách několikrát zmínil o tom, že jste pomohl otevřít restauraci někomu kdo není v pohostinství vyučený a že si dokonce počíná velice dobře.
My s manželem bychom si také rádi otevřeli restauraci. Známí o mně říkají, že jsem velmi dobrá kuchařka a manžel by tu obsluhu také asi nějak zvládnul.
My totiž také občas jdeme do restaurace ale někdy je to hrůza a přitom za hříšné peníze.
Můžete mi napsat, kde ta restaurace je, a co bychom k otevření restaurace měli vědět.
Děkujeme
Manželé Krutinovi
Odpověď:
Vážení Krutinovi,
ono to pohostinství,alespoň podle mých standardů není zase tak jednoduché jak se zdá a to je dobře, protože jak s oblibou říkám, to by do toh fušoval skutečně již kde kdo.
Vy nejste jediní kdo mi v poslední době podobné otázky klade, a tak na co vám v tomto okamžiku mohu odpovědít je, že ta restarace se jmenuje STEAKGILL,a je v Račiněvsi u Roudnice na silnici E55,D55.
Bohužel toto není ale nějaká poradna jak si otevřít restauaci, nehledě jenom to co vy uvádíte k tomu nestačí.
Nicméně jakmile mi tady opadne ten fofr, tak vám o té restauraci něco napíši.
M. Klima
Koncept Steakgrill
Počet návštěv