Témata na hostovce
Cestovní ruch
Co, kdy, kde a jak
Etika
Etnické kuchyně
Gastronomie
Hygiena a sanitace
Jídla a jídelní lístky
Kdo, kdy, kde
Koho se to týká
Konzulting
Kuchyňské techniky
Michael D. Klíma
Nápoje (koktejly)
O čem se nemluví
Pohostinství
Případové studie
Restaurace a servis
Stroje, náčiní a zařízení
Ubytování
Zbožíznalství
Otázky a odpovědi
Otázka:
Pane Klíma,
slyšeli jsme o vaši restauraci steakgril. Máme malou restauraci a chtěli bychom ji také předěla na nějaký grill, můžete nám poradit jak na to?
Arnoš Skořepa
Odpověď:
Vážený pane Skořepo,
bohužel Vám asi moc neporadím. Na nějaký grill můžete předělat jakoukoliv restaruaci o jakékoliv velikosti. Pokud ale by se jednalo o koncept Steagrill o kterém jste slyšeli, tak to zase tak jednoduché není protože to chce splňovat nějaké požadavky což Vám ale na těchto stránkách nemohu popisovat.
Já ale plánuji v listopadu přijet do Česka a u té příležitosti se hodlám ve středu 28. listopadu v té restauraci setkat s mými přáteli a nepřáteli na jakési debatě nejenom o celém tom konceptu, ale i o budoucnosti českého pohostinství tak jak to vidím já, a samozřejmě i o tom jestli ten koncept by byl vhodný pro lidi jako jste Vy.
Podrobnosti popíši v příspěvku který jak doufám sesmolím během někoika dnů.
S pozdrvem
Michael Klíma
Koncept Steakgrill
Počet návštěv