Témata na hostovce
Cestovní ruch
Co, kdy, kde a jak
Etika
Etnické kuchyně
Gastronomie
Hygiena a sanitace
Jídla a jídelní lístky
Kdo, kdy, kde
Koho se to týká
Konzulting
Kuchyňské techniky
Michael D. Klíma
Nápoje (koktejly)
O čem se nemluví
Pohostinství
Případové studie
Restaurace a servis
Stroje, náčiní a zařízení
Ubytování
Zbožíznalství
Otázky a odpovědi
Otázka:
Vážený pane Klímo,
Musím vám poděkovat za to, že jste mi tak rychle odpoověděl. Nejsem již ten nejmladší a v životě jsem měl již řadu učitelů a nemohu říci, že by všichni byli špatní, ale ani jeden nidky nedokázal tak podrobně na některé otázky odpovědít.
Nenechte se proto znechutit některými těmi tupci na stránkách www.labužník.cz či www.gastronews.cz kteří nejenom že se neumí na něco pořádného zeptat a pak neumí pochopit vaši odpověď.
Teď ale když vím co je to chucpa, tak si myslím, že je to asi chucpa se vás zeptat, co znamená to BS, které také občas používáte.
Děkuji předem Arnošt.
Odpověď:
Vážený Arnošte,
Děkuji za váš dík a za ten kompliment. Byl bych ale pokrytec kdybych na jedné straně hlásal, že kdo se neptá, nic se nedozví a pak nebyl ochoten na každou otázku odpovědít.
Já těch otázek ale dostávám nepředstavitelné množství, a i když říkám, že žádná otázka není tak hloupá aby se na ni nenašla nějaká chytrá odpověď, tak na některé neodpovídám.
Pes je totiž také zakopaný v tom, že den má jen 24 hodin a pokud si někdy nevezmu oběd tak nejvýše 25, ale i tak to prostě všechno nestačím.
Proto se musím přiznat, že odpovídám jen na otázky o kterých předpokládám že jseou předmětem zájmu většiny studentů Hostovky.
Nicméně o tom BS jsem napsal pár řádků do Manuálu personálního oddělení konceptu STEAKGRILL a tak to na těchto stránkách eventuálně uveřejním.
M. Klima
Koncept Steakgrill
Počet návštěv