Témata na hostovce
Cestovní ruch
Co, kdy, kde a jak
Etika
Etnické kuchyně
Gastronomie
Hygiena a sanitace
Jídla a jídelní lístky
Kdo, kdy, kde
Koho se to týká
Konzulting
Kuchyňské techniky
Michael D. Klíma
Nápoje (koktejly)
O čem se nemluví
Pohostinství
Případové studie
Restaurace a servis
Stroje, náčiní a zařízení
Ubytování
Zbožíznalství
Otázky a odpovědi
Otázka: Dobrý den,chtěl bych se zeptat jak se řeší v zahraničí úklid kuchyně ,formou třeba dřív známého sanitarního dne. Možná se vám bude tato otázka zdát trochu nenormální ale zajímalo by mě to ,děkuji za odpoved, a vašimi slovy kdo se neptá nic se nedozví tak konám. ...více
Otázka: Ráda bych se s vámi podělila o velice špatnou zkušenost v jedné restauraci do které mně nikdy už nikdo nedostane. Byli jsme tam s manželem, kterému ku podivu nic nebylo, ale já jsem to jídlo odnesla nepředstavitelným průjmem a bolestí břicha a já si myslím, že je to trestuhodné, a ráda bych věděla, ...více
Koncept Steakgrill
Počet návštěv