Témata na hostovce
Cestovní ruch
Co, kdy, kde a jak
Etika
Etnické kuchyně
Gastronomie
Hygiena a sanitace
Jídla a jídelní lístky
Kdo, kdy, kde
Koho se to týká
Konzulting
Kuchyňské techniky
Michael D. Klíma
Nápoje (koktejly)
O čem se nemluví
Pohostinství
Případové studie
Restaurace a servis
Stroje, náčiní a zařízení
Ubytování
Zbožíznalství
POCHOUTKY S OCASEM
Autor: Michael Klíma | 25.1.2010 | O čem se nemluví
Pochoutky s ocasem
HN. IHNED. CZ, 22.1.2019, Autor článku Petra Pospěchová, autor receptu šéfkuchař Titus Eliáš
Pokud se týká pohostinství, gastronomie, vaření a servisu, čtu vše, co mi přijde do ruky, ale případných diskuzí a chatů k těm „odborným“ článkům se nezúčastňuji, nicméně je čtu také, protože je to mnohdy lepší počteníčko než ty články samotné.
Zmíněné články v Česku píše dnes kde kdo, a kritiků případně recenzentů restaurací máme dnes v Česku jako nikde na světě, takže během několika málo let budeme v jídle a gastronomii celému světu vzorem.
Diskuze k výše zmíněnému článku:
Fakt nemám co jiného na práci (Blejk)
než dva dny na sporáku v kuchyni vařit kravskej ocas. Pokud dělám,...
co je světoborného na vejvaru z oháňky.. krom spisku o ničem asi nic.. (sid)
tohle jsou články pro úplné blbečky, když je třeba radit redukce...
Diskuze k tomuto článku vyjadřuje v zásadě to samé, co bych k tomu řekl i já, mimo toho, že já bych se ohradil proti tomu názvu který je velice neprofesionální.
Podle mě je to taková typická snaha upoutat pozornost za každou cenu. V daném případě ale není zřejmé komu dávat vinu, ale nejspíše autorce toho článku, protože jak víme, někteří naši šéfkuchaři nejenom že neumí vařit, natožpak aby uměli něco napsat, tudíž jim to většinou, jako v tomto případě, někdo píše.
Jinak ale vám mohu říci, že vařit tu oháňku tři dny, k tomu aby potom z toho masa během 10 minut udělal ravioli, by si nedovolil ani Escoffier, a to byl nějaký hochštapler s časem.
M. Klima
Koncept Steakgrill
Počet návštěv