Témata na hostovce
Cestovní ruch
Co, kdy, kde a jak
Etika
Etnické kuchyně
Gastronomie
Hygiena a sanitace
Jídla a jídelní lístky
Kdo, kdy, kde
Koho se to týká
Konzulting
Kuchyňské techniky
Michael D. Klíma
Nápoje (koktejly)
O čem se nemluví
Pohostinství
Případové studie
Restaurace a servis
Stroje, náčiní a zařízení
Ubytování
Zbožíznalství
SEMINÁŘE GRILOVÁNÍ
Autor: Michael Klíma | 21.5.2011 | Kuchyňské techniky
Dne 16. 4. 2011, při účasti 16 účastníků, proběhl ve cvičné kuchyni restaurace STEAKGRILL® v Račiněvsi, a následně 7. 5. 2011 pod záštitou AKC JIŽNÍ ČECHY v hotelu Zvíkov ve Zvíkovském Podhradí při účasti 50 členů AKC ŠUMAVA, unikátní 5 hodinový seminář grilování.
Unikátnost tohoto semináře spočívá ve 45 stránkách textu s barevnými fotografiemi, ve kterém jsou všechny techniky grilování popsány pro následnou referenci.
Unikátní také byla více než hodinová video-presentace všech technik s průvodním slovem narátora pana Michaela Klímy, autora tohoto semináře.
Náš přední grillman pan Jaroslav Honzajk, se svými asistenty Vítkem Altem a Honzou Hankem, demonstroval neméně unikátní kuchařské techniky, jako je broušení nožů, odblaňování svíčkové, krájení a tenderizování steaků, drůbeže, ryb, zeleniny a ovoce. Následně pan Honzajk demonstroval tajemství správného grilování těchto potravin na grilu a na gridlu. Zlatý hřeb semináře byla ochutnávka všech upravovaných potravin.
Pro veliký úspěch a zájem bude tento seminář opakován v nejbližší době v Račiněvsi, avšak pro školy a jednotlivé regionální sekce AKC ČR, můžeme tento seminář pořádat kdekoliv v České republice.
Kontakt: Jaroslav Honzajk e-mail:honzajk@steakgrill.cz, nebo klima@steakgrill.cz
Koncept Steakgrill
Počet návštěv