Hostovka - pomyslná univerzita pro hosty

Hostovka - pomyslná univerzita pro hosty

Nejlepší host je sofistikovaný host a tím se stanete studiem hostovky

Catherine de Medici
Autor: Michael Klíma | 29.7.2005 | Kdo, kdy, kde

obr1

Základy západní gastronomie byly položeny v době Renesance. Sňatek čtrnáctileté Kateřiny Medicejské s budoucím francouzským králem Jindřichem II (1519-1582) byl příležitostí vlivu sofistikované italské kuchyně na kuchyni francouzskou. Kateřina mimo dobrých mravů sebou přinesla mnohé lahůdky které byly v renesanční Itálii běžné jako: brzlík, lanýže, srdíčka artyčoků, drůbeží knedlíčky, zmrzlinu a perníčky

Catherine de Medici (1519-1589)

Zdokonalená později za vlády Ludvíka XIV, XV, a XVI, francouzská Grande Cuisine dosáhla vrcholu v dílech Carémových, který byl prvým významným cukrářem francouzské kuchyně.


Vrátit se na předchozí stránku

Koncept Steakgrill

Stránky první restaurace konceptu Steakgrill:


Steakgrill

s.jpg, 748B Koncept Steakgrill©

facebook

Počet návštěv

3160453
© 2007 - 2018, http://www.hostovka.cz