Témata na hostovce
Cestovní ruch
Co, kdy, kde a jak
Etika
Etnické kuchyně
Gastronomie
Hygiena a sanitace
Jídla a jídelní lístky
Kdo, kdy, kde
Koho se to týká
Konzulting
Kuchyňské techniky
Michael D. Klíma
Nápoje (koktejly)
O čem se nemluví
Pohostinství
Případové studie
Restaurace a servis
Stroje, náčiní a zařízení
Ubytování
Zbožíznalství
Otázky a odpovědi
Otázka: Pane Klímo, můžete nám napsat význam těch hvězdiček na hotelích a restauracích. Já jsem přesvědčena, že veká většina lidí to neví, ale stydí se na to zeptat aby nevypadali hloupě. Nataša ...více
Otázka: Dobrý den Právě jsem se vrátila z Chorvatska, kde jsme byli s přítelem ubytováni ve tříhvězdičkovém hotelu. Jeho dvoulůžkový pokoj mel ale 8 metrů čtverečních a koupelna se záchodem 2. Zajímá mne, jestli můžeme zájezd u cestovní kanceláře reklamovat. ...více
Otázka: Dobrý den pane Klímo, uvažuji o pronájmu bytu v rodinném domě. Zajímalo by mě, zda se mohu někde dozvědět,jaká je vybavenost bytů podle kategorií (byt I.,II.,III. kategorie) nebo ubytovacích zařízení podle hvězdiček. ...více
Otázka: Pane Klímo, můžete mi prosím napsat, který z hotelů v České republice považujete za nejlepší? Karel ...více
Otázka: BED AND BREAKFAST Já mám na vas pane Klima daši otázku a sice co si myslíte o těch všech BaB. Karel ...více
Otázka: NEJLEPŠÍ HOTEL V ČESKÉ REPUBLICE Pane Klímo, můžete mi prosím napsat, který z hotelů v České republice považujete za nejlepší? Karel ...více
Koncept Steakgrill
Počet návštěv