Témata na hostovce
Cestovní ruch
Co, kdy, kde a jak
Etika
Etnické kuchyně
Gastronomie
Hygiena a sanitace
Jídla a jídelní lístky
Kdo, kdy, kde
Koho se to týká
Konzulting
Kuchyňské techniky
Michael D. Klíma
Nápoje (koktejly)
O čem se nemluví
Pohostinství
Případové studie
Restaurace a servis
Stroje, náčiní a zařízení
Ubytování
Zbožíznalství
Otázky a odpovědi
Otázka: Vážený pane Klímo, toto se týká nás všech kdo se chceme něco naučit. Zúšstnil jsem se Vašeho semináře o grilování na Zvíkově. Zúčastnil jsem se ale již mnoho jiných seminářů a musím říci že ani na jednom jsme nedostali tak popisný materiál o grilování (45 strek). ...více
Otázka: Vážený pane Klímo, toto se týká nás všech kdo se chceme něco naučit. Zúšstnil jsem se Vašeho semináře o grilování na Zvíkově. Zúčastnil jsem se ale již mnoho jiných seminářů a musím říci že ani na jednom jsme nedostali tak popisný materiál o grilování (45 strek). ...více
Koncept Steakgrill
Počet návštěv