Témata na hostovce
Cestovní ruch
Co, kdy, kde a jak
Etika
Etnické kuchyně
Gastronomie
Hygiena a sanitace
Jídla a jídelní lístky
Kdo, kdy, kde
Koho se to týká
Konzulting
Kuchyňské techniky
Michael D. Klíma
Nápoje (koktejly)
O čem se nemluví
Pohostinství
Případové studie
Restaurace a servis
Stroje, náčiní a zařízení
Ubytování
Zbožíznalství
Otázky a odpovědi
Otázka: Pane Klíma, co si mysíte o těch soutěžích jako kotlíkový guláš, nejlepší český knedlík, nejlepší svíčková, apod. Děkuji za odpově, Jana ...více
Otázka: Předem zdravíme uznávaného odborníka Mistra svého oboru p. M. Klímu, Otázka zní: Myslite si, že děláte málo pro českou gastronomii a pro dobré jméno českého pohostinství. Odpověď: Sledujeme Vaše příspěvky několik roků na téma pohostinství. ...více
Koncept Steakgrill
Počet návštěv