Témata na hostovce
Cestovní ruch
Co, kdy, kde a jak
Etika
Etnické kuchyně
Gastronomie
Hygiena a sanitace
Jídla a jídelní lístky
Kdo, kdy, kde
Koho se to týká
Konzulting
Kuchyňské techniky
Michael D. Klíma
Nápoje (koktejly)
O čem se nemluví
Pohostinství
Případové studie
Restaurace a servis
Stroje, náčiní a zařízení
Ubytování
Zbožíznalství
Otázky a odpovědi
Otázka: Vážený pane Klimo, dovolte připomínku k vašemu článku o šašliku. To, že by jakýkoliv válečník na svém meči griloval šašlik je v knihách opisovaná hloupost. Meč byl nejcennějším co válečník měl, měl cenu domu nebo několika koní a závisel na jeho kvalitě válečníkův život. ...více
Otázka: dobrý den, chtela jsem poprosit o radu dělam zavěrečnou práci na vyšší odborné škole a jeden z mých bodů práce je vývoj etnické kuchyně mohl by jste mi nějak pomoct. děkuji ...více
Otázka: Moje babicka se pri navsteve Ukrajiny (pred 1.svetovou valkou) naucila delat ruske kotlety ("rusky katlet"), ktere se delaly z mleteho masa. Bohuzel nezanechala recept na pripravu tohoto jidla a me se ho nepodarilo nikde sehnat. ...více
Koncept Steakgrill
Počet návštěv