Témata na hostovce
Cestovní ruch
Co, kdy, kde a jak
Etika
Etnické kuchyně
Gastronomie
Hygiena a sanitace
Jídla a jídelní lístky
Kdo, kdy, kde
Koho se to týká
Konzulting
Kuchyňské techniky
Michael D. Klíma
Nápoje (koktejly)
O čem se nemluví
Pohostinství
Případové studie
Restaurace a servis
Stroje, náčiní a zařízení
Ubytování
Zbožíznalství
Otázky a odpovědi
Otázka: Nemáte více informací z praxe o výčepech s mincovníkem? něco jako: www.samoobsluzny-vycep.ic.cz ...více
Otázka: Dobrý den, mám připomínku k rozhovoru s Vámi na Vitalia.cz. Nebyl jsem sice v USA či jinde ve světě,ale přesto bych chtěl říci,že situaci v kuchyních hodnotíte jen podle Prahy a okolí.Tam jsem přeskakoval pána s jeho psem,co se dívali v kuchyňce na televizi,tam jsem v jednom hotelu,pokud se to hote ...více
Otázka: Dobry den pane Klimo,ridil jsem se Vasim heslem, ze kdo se nepta, tak se nic nedozvi :o). Asi pred tremi dny jsem se dostal nejdrive na stranky gastronews, potom na steakgrill a pak i na Vasi hostovku a musim rici, ze jsem velmi prijemne prekvapen co vsechno jste stihnul napsat. ...více
Otázka: Pane Klíma, podle toho co jsem si o vás přečetl se domnívám, že o pohostinství tak trochu něco víte a tak bych rád věděl, co si myslíte o těch českých restauračních kriticích jako je například Laura Barak. ...více
Otázka: také nevidím odpovědi pane Michale jak stou kuchyní taky jse dělal celou dobu tu českou a pak čínu byla super a nevím jak, že se mi ta česká líbí stále__?? Němci dál dělají svojí, Rakušani dělají svojí, Italové, maďři, Poláci, Španělé, Portugalci, Francouzi, Angličani, Belgičani, ...více
Otázka: Pane Klima, máme docela dobrou restauraci a myslím si, že bychom z toho mohli udělat nějaký frenčíz. Můžete mi napsat co k tomu potřebuji. Ivan ...více
Koncept Steakgrill
Počet návštěv